Meebouwen aan een duurzame toekomst

Fijn dat u wilt doneren en met ons wilt meebouwen aan een duurzame toekomst!

U kunt kiezen voor een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse bijdrage.

Een eenmalige bijdrage kunt u overmaken naar IBAN-nummers NL 40 INGB 0006 8681 61 of NL 17 RABO 0308 0826 13.

Door het invullen van onderstaande machtiging kunt u direct donateur worden. Uiteraard kunt u dit ten allen tijden zelf stopzetten.

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de penningmeester

Belastingvoordeel giften en legaten

Uw giften aan Het Boshuis zijn fiscaal aftrekbaar

Giften zijn aftrekbaar bij de aangifte van uw inkomstenbelasting. De Stichting Vrienden van het Kerkgebouw Klarenbeek is door de overheid erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Ook uw donatie aan Het Boshuis is daarom aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Hierbij geldt echter een drempel van 1% (minimaal € 60) en een maximum van 10% van uw verzamelinkomen. 

Geen drempel bij periodieke gift
Bij een periodieke gift schenkt u minimaal vijf jaar lang elk jaar eenzelfde bedrag aan een instelling met ANBI-status. Dit bedrag mag u volledig aftrekken bij uw belastingaangifte: de drempel van 1% en het maximum van 10% vervallen. U krijgt zo meer geld terug van de belastingdienst. Afhankelijk van uw leeftijd en inkomsten kan uw voordeel oplopen tot 52%. Geeft u een vaste of geregelde bijdrage, dan kunt u dit doen in de vorm van een periodieke gift. Hier kunt u zelf uw voordeel berekenen.

Wilt u Het Boshuis steunen met een periodieke gift?

Om uw periodieke gift van de inkomstenbelasting af te kunnen trekken, is het nodig dat u uw donatie voor een periode van vijf jaar vastlegt middels een formulier. De fiscus betaalt dan extra mee aan uw bijdrage. Meer weten? Neem dan contact op met de penningmeester

    Periode bijdrage*
    MaandelijksJaarlijks

    Deze site is beschermd met reCAPTCHA en Google’s Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.