Wie wil ons helpen? 

Onze penningmeester Theo Mulder gaat ons binnenkort verlaten. Daarom zijn we op zoek naar iemand die de penningen van Het Boshuis wil beheren. Hebt u affiniteit met financiële administratie, of lijkt het u leuk om u daarin te ontwikkelen? Stuurt u ons dan even een berichtje? We maken graag kennis met u!

zaterdag 27 januari: Winterwandeling Klarenbeek

Natuurlijk doet ook Het Boshuis mee met de kleurrijke Winterwandeling Klarenbeek. We ontvangen de deelnemers met muziek van Muziekvereniging Klarenbeek en een delegatie van de 48th Highlanders of Holland Pipes and Drums uit Apeldoorn.

Start en kaartverkoop vindt plaats bij het MFC.  

Zaterdag 2 maart: Welkom Lente Concert

Een concert door maar liefst vier koren uit de regio. Popkoor Break-Out, Keltisch koor Hardkoor, Vocaal Ensemble Faktor12 en De Dissonanten brengen u samen een vroege lentegroet.

Kaarten reserveert u hier.  

Aanvang: 20.00u.

Entree: 12,50

Het Boshuis in het nieuws

Monumentenwacht Gelderland helpt bij de duurzame instandhouding van monumenten. Frans Ganzevles houdt zich bij Het Boshuis bezig met de verduurzaming van het gebouw. Hij was ook betrokken bij de transitie van kerk naar Boshuis. Op de website van Monumentenwacht Gelderland verscheen een interview met hem.