Wie wil ons helpen? 

In het Boshuis-bestuur zijn door omstandigheden enkele lege plekken gevallen. Zo hebben we dringend behoefte aan een penningmeester. Ook de functie van secretaris is vacant.  Hebt u – ook is het maar een beetje – affiniteit met administratie, of lijkt het u leuk om u daarin te ontwikkelen? Of wilt u zich op een andere manier inzetten binnen het bestuur? Stuur ons dan even een berichtje, we komen graag met u in gesprek!

Zaterdag 28 september: Khareba & Gogia

Liefhebbers van traditionele volksmuziek kunnen hun hart ophalen met Ensemble Khareba & Gogia. Deze veelzijdige zangers en instrumentalisten brengen een gevarieerd programma van volks- en dansmuziek uit Georgië.

Reserveren kan via een mail naar de organisatie.

Aanvang: 20.15 u.

Entree: 15,- 

Zondag 27 oktober: Dick van Altena

Leuk nieuws voor fans en degenen die dat misschien wel willen worden: singer-songwriter Dick van Altena geeft een concert in Het Boshuis! 

Aanvang: 14.30 u.

Entree: 12,50 (inclusief koffie/thee)

Wilt u zeker zijn van een plaats? Reserveren kan via een mailtje naar de secretaris.

Het Boshuis in het nieuws

Monumentenwacht Gelderland helpt bij de duurzame instandhouding van monumenten. Frans Ganzevles houdt zich bij Het Boshuis bezig met de verduurzaming van het gebouw. Hij was ook betrokken bij de transitie van kerk naar Boshuis. Op de website van Monumentenwacht Gelderland verscheen een interview met hem.