Wie wil ons helpen? 

In het Boshuis-bestuur zijn door omstandigheden enkele lege plekken gevallen. Zo hebben we dringend behoefte aan een penningmeester. Ook de functie van secretaris is vacant.  Hebt u – ook is het maar een beetje – affiniteit met administratie, of lijkt het u leuk om u daarin te ontwikkelen? Of wilt u zich op een andere manier inzetten binnen het bestuur? Stuur ons dan even een berichtje, we komen graag met u in gesprek!

Zaterdag 6 april: Oosterhuuzens Dialectkoor

Het jaarlijkse concert van het Oosterhuuzens Dialectkoor wordt dit jaar opgeluisterd door een bijzonder gastoptreden van de zanggroep Sparkling.

Aanvang: 20.00u.

Entree: 6,-

Zondag 14 april: Pas de Deux

Ensemble En Suite uit Apeldoorn en kamerkoor On y Chante uit Amersfoort brengen een gevarieerd programma over mogelijke en onmogelijke liefdes.

Aanvang: 15.00u.

Entree: 15,- (voorverkoop 12,50)

Het Boshuis in het nieuws

Monumentenwacht Gelderland helpt bij de duurzame instandhouding van monumenten. Frans Ganzevles houdt zich bij Het Boshuis bezig met de verduurzaming van het gebouw. Hij was ook betrokken bij de transitie van kerk naar Boshuis. Op de website van Monumentenwacht Gelderland verscheen een interview met hem.