Uniek voor Klarenbeek is de aula en het gebruik van de familiekamer in ‘Het Boshuis’. De familiekamer kan gebruikt worden voor mensen die thuis niet opgebaard kunnen/willen worden of indien er geen geschikte ruimte is. U heeft in de dagen voor de uitvaart de beschikking over een eigen ruimte waar u 24 uur per dag heen kunt gaan op het moment dat het u uitkomt. De familiekamer heeft een eigen ingang waarvoor u, tijdens deze periode, een eigen sleutel ontvangt. U kunt daar in alle rust mensen ontvangen en voorzien van koffie en/of thee. Deze service brengt geen extra kosten met zich mee.

De ruimte is gevestigd in de voormalige sacristie gelegen aan de achterzijde van Het Boshuis met voldoende parkeergelegenheid. Het heeft een eigen ingang en is goed te bereiken.

De Familiekamer is een uiterst geschikte, rustige ruimte voor familie en naasten om samen te zijn rondom de overledene tijdens de dagen voor de uitvaart. U heeft in deze dagen de beschikking over een eigen woonkamer en een eigen afscheidsruimte waar u 24 uur per dag heen kunt gaan op het moment dat het u uitkomt. U krijgt van de beheerder een eigen sleutel in bruikleen.

Ook kunt u daar in alle rust mensen ontvangen en voorzien van koffie, thee of fris. Deze service brengt geen extra kosten met zich mee!